Sportski Pameten casovnik - FitPro X7

Заштеди 1,300.00 ден.

Color: Black
Цена:
Намалена цена1,490.00 ден. Регуларна цена2,790.00 ден.

Опис

Спортски паметен часовник - FitPro X7

 • Мерење на брзина
 • Следење на фитнес 
 • Следење на спиење
 • Пасометар
 • Потсетник за повици
 • Одговарање на повици
 • Потсетник за пораки
 • Повик за бирање
 • Следење на отчукувањата на срцето
 • Блутут музика
 • Монитор за кислород во крвта
 • Блутут
 • Аларм
 • Апликации за социјални мрежи и др.


Препорачано

Ваши прегледи