Zapalka - Smart Dots

  • 250.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 4 останати !

Оксиген запалка со син пламен, прекрасен класичен исглед, достапни во 4 бои.

Ви препорачуваме