Slusalki - MZ-026 - Black


Цена:
Намалена цена390.00 ден.

Опис

Стандардни слушалки со кабел - Црна боја

  • Тип на приклучок - 3.5mm (AUX)
  • Должина на кабел 1.2m
  • 40мм звучен драјвер
  • Осетливост 102 dB/m
  • Фрекфенциски распон 5Hz - 22000Hz
  • Погодни за деца и возрасни

Препорачано

Ваши прегледи