Selfie Stick - Monopod Macarons - Pink

Заштеди 140.00 ден.

Цена:
Намалена цена250.00 ден. Регуларна цена390.00 ден.

Опис

  Професионален селфи стап - Розев

  • Конектор: 3.5мм
  • Должина на стап: 78cm
  • Иновативен изајн 
  • Погоден за секој вид на телефон
  • Компактен
  • Докажан квалитет

Препорачано

Ваши прегледи