SD Karticka - Kingston Canvas Plus - SDXC - Class 10 - 64GB


Цена:
Намалена цена690.00 ден.

Опис

Мемориска картичка од брендот Kingston.

Мемориската картичка ви ја дополнува меморијата на вашиот апарат или смарт уред. Ви овозможува префрлање на податоци од еден на друг уред. 

Kingston Canvas Plus се карактеризира со поголема брзина од другите картици и голема компатибилност со дигитални апарати и камери.
Брзина до 100MB/s

Препорачано

Ваши прегледи