Gejmerska RGB Podloga za Gluvce - Scorpion MG08


Цена:
Акциска цена890.00 ден. Стандардна цена990.00 ден.

Опис

  • Светлечка гејмерска подлога за глувче
  • Тип на површина: мека (микрофибер)
  • Позадинско осветлување: 7-бои со РГБ ефект
  • USB напојување, PnP
  • Должина на кабел: 2 m
  • Димензии: 350 x 250 x 4 mm 

Наши препораки

Ваши прегледи