Podloga za Gluvce - Scorpion MG010

  • 1,590.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 0 останати !

  • Светлечка гејмерска подлога за глувче
  • Тип на површина: мека (микрофибер)
  • Позадинско осветлување: 7 бои со РГБ ефект
  • USB напоување, PnP
  • Должина на кабел: 2 m
  • Димензии: 800 x 310 x 4 mm

Ви препорачуваме