Gejmersko Gluvce - Scorpion M506


Цена:
Акциска цена990.00 ден.

Опис

Гејмерско жичено глувче.

  • Сензор: Оптички
  • DPI: 800-1600-2400-4000
  • Копчиња: 7
  • Работен век на кликовите: 5 милион кликови
  • Позадинско осветлување: 7 бои
  • Интерфејс: USB 2.0
  • Должина на кабел: 1.8 m
  • Димензии: 130 x 72 x 42 mm

You may also like

Ваши прегледи