Gejmersko Gluvce - Scorpion M316

 • 590.00 ден.
  Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 3 останати !

Гејмерско жичено глувче.

 1. 6D жичан оптички гејмерски маус;
 2. USB приклучок, плетен кабел;
 3. 7 променливи светлечки бои;
 4. DPI: 800/1200/1600/2400;
 5. Работен век на копчиња: 3 милион пати;
 6. Напон: 5V;
 7. Струја: 100mA;
 8. Должина на кабел: 1.8m;
 9. Тежина: 130g±10g

Ви препорачуваме