Gejmersko Gluvce - Scorpion M306


Цена:
Намалена цена650.00 ден.

Опис

Гејмерско жичено глувче.

1. 6D жичан оптички гејмерски маус;
2. USB приклучок, плетен кабел;
3. 7 различни светлечки бои;
4. DPI: 800/1200/1600/2400;
5. Работен век на копчиња: 3 милион пати;
6. Напон: 5V;
7. Струја: 100mA;
8. Должина на кабел: 1.8m;
9. Тежина: 120g±10g

Препорачано

Ваши прегледи