Podloga za Gluvce - Scorpion G19

  • 990.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 3 останати !

  1. Димензии: 900 x 400 x 4 mm
  2. Тежина: 850gr
  3. Удобен дизајн;
  4. Заштита на краевите;
  5. Антипролизгувачки дизајн

Ви препорачуваме