Ruter - Cudy AX1800 - Gigabit Dual Band Wi-Fi 6 Router - Mesh Supported


Цена:
Намалена цена2,890.00 ден.

Опис

Рутер - Cudy AX1800 (X6) - Gigabit Dual Band Wi-Fi 6 Router

  • Wi-Fi 6
  • Компатибилен со сите интернет провајдери и модеми
  • Брзина од 1201 Mbps на 5 GHz и 574 Mbps на 2.4 GHz
  • Wireless Dual Band (5 GHz + 2.4 GHz)
  • 5 лан порти со гигабитна брзина
  • Подржува Mesh технологија
  • Брза и лесна инсталација
  • WPS копче
  • 4 антени со голем опсег

Препорачано

Ваши прегледи