Ruter - Cudy AC1200 - Gigabit Dual Band Wi-Fi Router - Mesh Supported


Цена:
Намалена цена1,950.00 ден.

Опис

Рутер - Cudy AC1200 (WR1300) - Gigabit Dual Band Wi-Fi Router

  • Компатибилен со сите интернет провајдери и модеми
  • Брзина од 867 Mbps на 5 GHz и 300 Mbps на 2.4 GHz
  • Wireless Dual Band (5 GHz + 2.4 GHz)
  • 5 лан порти со гигабитна брзина
  • 16MB Flash меморија / 128MB DDR3 Рам меморија за стабилна конекција
  • Подржува Mesh технологија
  • Брза и лесна инсталација
  • WPS копче
  • 4 антени со голем опсег

Препорачано

Ваши прегледи