Ruter - Cudy AC1200 - Dual Band Wi-Fi Router (4 in 1)


Цена:
Намалена цена1,490.00 ден.

Опис

Рутер - Cudy AC1200 (WR1200) - Dual Band Wi-Fi Router (4 in one)

  • (4 in 1) - Може да се користи како Wi-Fi Extender, Acess Point, WISP Router и Wi-Fi Router
  • Компатибилен со сите интернет провајдери и модеми
  • Брзина од 867 Mbps на 5 GHz и 300 Mbps на 2.4 GHz
  • Wireless Dual Band (5 GHz + 2.4 GHz)
  • 5 лан порти
  • 8MB Flash меморија / 64MB DDR3 Рам меморија за стабилна конекција
  • Брза и лесна инсталација
  • WPS копче
  • 4 антени

Препорачано

Ваши прегледи