2 vo 1 profesionalen drzac za telefon i selfi stik- Huawei

Заштедете 400.00 ден.

Цена:
Акциска цена890.00 ден. Стандардна цена1,290.00 ден.

Опис

2 vo 1 profesionalen drzac za telefon i selfi stik- Huawei

- inovativen dizajn

- pogoden za razlicna namena (selfi stik i tripod)

- pogoden za sekoj vid na telefon

- kompakten 

2 во 1 професионален држач за телефон и селфи стик - Хуавеи

- иновативен дизајн

- погоден за различна намена (селфи стик и трипод)

- погоден за секој вид на телефон

- компактен

Наши препораки

Ваши прегледи