Drzac / Stalak za telefon so stipka - Black

Заштеди 240.00 ден.

Цена:
Намалена цена550.00 ден. Регуларна цена790.00 ден.

Опис

Drzac / Stalak za telefon so stipka - Black

- Odgovara na site modeli na telefoni

- Odlicen za fotografija, tik tok, video razgovori. povici, onlajn nastava

- Fleksibilno telo koe se podesuva spored vasite potrebi

- Visoko kvalitetna i jaka stipka koja go drzi telefonot na mesto

- Inovativen dizajn

- Dokazan kvalitet

 

Држач / сталак зa телефон со штипка - Црн

- Одговара на сите модели на телефони

- Одличен за фотографија, тик ток, видео разговори, повици, онлајн настава

- Флексибилно тело кое се подесува според вашите потреби

- Високо квалитетна и јака штипка која го држи телефонот на место

- Иновативен дизајн 

- Докажан квалитет

 

Препорачано

Ваши прегледи