Polnac za vo Avtomobil - Quick Charger 32W - Black


Цена:
Намалена цена350.00 ден.

Опис

Полнач за во автомобил - Quick Charger 32W - HC-348 - Black

  • Полнење : USB 1 - 5V 2A; USB 2 - 5V 3A, 9V 2A, 12V 1.6A
  • Јачина : 32W

    Стандарди:
  • Fast Charge
  • Quick Charge 3.0

  • Компатибилност:
  • Со сите смартфони и смарт уреди (Андроид и iPhone)

Препорачано

Ваши прегледи