Zapalka - Playboy color


Цена:
Намалена цена450.00 ден.

Опис

Playboy запалки - Една од најдобрите и најважните брендови во светот

Тие имаат германски сертификат TUV Rheinland, што значи:
- Тестирано и обезбедено
- ISO сертификат (ISO 9994-2008)
- Тестирано со капка од 1.5m> без оштетување
- Тестирани при високи температури (65 ° C за 4 часа)> без оштетување
- Висок квалитет и долготрајни !!

Препорачано

Ваши прегледи