Zapalka - Playboy Piezo Gaming


Style: 1
Цена:
Намалена цена420.00 ден.

Опис

Playboy запалки - Една од најдобрите и најважните брендови во светот

Тие имаат германски сертификат TUV Rheinland, што значи:
- Тестирано и обезбедено
- ISO сертификат (ISO 9994-2008)
- Тестирано со капка од 1.5m> без оштетување
- Тестирани при високи температури (65 ° C за 4 часа)> без оштетување
- Висок квалитет и долготрајни !!

Достапни со 4 различни дезени.

Препорачано

Ваши прегледи