Tecnost za Vejp - Ole Umbrella NicSalt - Gold Tobacco


Nicotine: 20mg
Цена:
Акциска цена250.00 ден.

Опис

NicSalt течностите го намалуваат ударот во грлото, поради што течностите од NicSalt се произведуваат главно во повисоки проценти на никотин.
- Чувство близу до користење на цигари од тутун.
- Помалку повлекување во текот на денот а вкупниот дневен внес на никотин е ист.

 

Наши препораки

Ваши прегледи