Nadzorna Wireless Kamera - Cloud Storage Camera


Цена:
Намалена цена1,790.00 ден.

Опис

Надзорна безжична камера - Cloud Storage Camera

  • Резолуција: 1080p
  • Моторно движење во сите насоки
  • 360 степени поле на поглед
  • Автоматско следење на движења
  • Можност за снимање на интернет сервер или на СД картица
  • Следење преку телефон или смарт уред од секаде во светот
  • Двонасочна аудио комуникација преку телефон
  • Ноќно снимање (Night Vision)

Препорачано

Ваши прегледи