Nadzorna Wireless Kamera - Wifi Smart Net Camera - V380 Pro


Цена:
Намалена цена1,990.00 ден.

Опис

Надзорна безжична камера - Wifi Smart Net Camera - V380 Pro

  • Резолуција: 1280x720 HD
  • Моторно движење во сите насоки
  • 360 степени поле на поглед
  • Аларм за детекција на движење
  • Можност за снимање на интернет сервер или на СД картица
  • Следење преку телефон или смарт уред од секаде во светот
  • Двонасочна аудио комуникација преку телефон
  • Ноќно снимање (Night Vision)

Препорачано

Ваши прегледи