Nadzorna Wireless Kamera - Mi 360 Camera (1080p)

Заштеди 600.00 ден.

Цена:
Намалена цена2,190.00 ден. Регуларна цена2,790.00 ден.

Опис

Надзорна безжична камера - Mi 360 Camera (1080p)

  • FULL HD Резолуција 1080p
  • Широко поле на снимање
  • Ротација од 360 степени
  • Ноќно снимање (IR Night Vision)
  • AI детекција за движење
  • Интерком за комуникација во две насоки

Препорачано

Ваши прегледи