MP3 player za vo Avtomobil / FM Modulator - Tellur B8 FM Transmitter


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

Мп3 плеер / Фм трансмитер за во Автомобил

  • Напојување на 12 или 24 волти
  • Погоден за Автомобил или Камион
  • 2 приклучок за УСБ или полнење на телефон, 1 со брзо полнење
  • Сетирање на фрекфенција
  • Копче за примање на повици и копчиња за промена на песна
  • Разговор преку Bluetooth
  • Место за СД Картичка

Препорачано

Ваши прегледи