MP3 Player za vo Avtomobil / FM Modulator - M34 Car

Заштеди 340.00 ден.

Цена:
Намалена цена350.00 ден. Регуларна цена690.00 ден.

Опис

МП3 Плеер за во Автомобил / ФМ Модулатор - M34

  • Поврзување со Bluetooth
  • UBS порт за полнење на телефон
  • Поддржува УСБ Меморија
  • Поддржува Micro SD мемориски картици
  • РГБ Осветлување во 7 бои

Препорачано

Ваши прегледи