MP3 Player za vo Avtomobil / FM Modulator - CAR F15


Цена:
Намалена цена690.00 ден.

Опис

МП3 Плеер за во Автомобил / ФМ Модулатор - CAR F15

  • Поврзување со Bluetooth
  • UBS порт за полнење на телефон
  • Type-C порт за брзо поленње на телефон
  • Поддржува УСБ Меморија
  • Поддржува Micro SD мемориски картици
  • 7 РГБ Лед бои

Препорачано

Ваши прегледи