MP3 Player za vo Avtomobil / FM Modulator - CAR F13


Цена:
Намалена цена590.00 ден.

Опис

МП3 Плеер за во Автомобил / ФМ Модулатор - CAR F13

  • Поврзување со Bluetooth
  • Полнење на телефон преку 3.1А UBS порт
  • Поддржува УСБ Меморија
  • Поддржува Micro SD мемориски картици
  • 7 РГБ Лед бои

Препорачано

Ваши прегледи