MP3 player za vo Avtomobil / FM Modulator - Car G7

Заштеди 300.00 ден.

Color: Gold
Цена:
Намалена цена390.00 ден. Регуларна цена690.00 ден.

Опис

Мп3 плеер / Фм трансмитер за во Автомобил

  • Напојување на 12 или 24 волти
  • Погоден за Автомобил или Камион
  • 1 приклучок за УСБ или полнење на телефон
  • Сетирање на фрекфенција
  • Копче за примање на повици
  • Разговор преку Bluetooth
  • Место за СД Картичка

Препорачано

Ваши прегледи