MP3 Player za vo Avtomobil / FM Modulator - CAR F9


Цена:
Намалена цена590.00 ден.

Опис

МП3 Плеер за во Автомобил - CAR F9

  • 10 Лед Бои
  • УСБ 2.1А
  • УСБ QC3.0 / SCP
  • Одговор на повик

Препорачано

Ваши прегледи