MP3 Player za vo Avtomobil / FM Modulator


Цена:
Намалена цена590.00 ден.

Опис

Мп3 Плеер за во Автомобил

A2DP/5.0 + EDR

  • 2 х Усб полнач 3.4 А & 3.1А
  • Блутут
  • SD Card

Препорачано

Ваши прегледи