Mikrofon - WVNGR - WG-988


Цена:
Намалена цена690.00 ден.

Опис

Микофон - стандарден со кабел

  • Погоден за караоке
  • Стандарден 6.35mm приклучок

*во пакетот е вклучен кабел за поврзување

Препорачано

Ваши прегледи