Mikrofon - WVNGR WG-198


Цена:
Намалена цена690.00 ден.

Опис

Динамички микрофон WVNGR WG-198

  • Погоден за караоке системи, миксети и компјутери
  • Во пакетот е вклучен кабел за поврзување XLR (канон) во 6.35mm

Препорачано

Ваши прегледи