Micro SD Karticka - SanDisk Ultra - Class 10


Капацитет: 16GB
Цена:
Намалена цена350.00 ден.

Опис

Мемориска картичка од брендот SanDisk.

Мемориската картичка ви ја дополнува меморијата на вашиот телефон или апарат. Ви овозможува префрлање на податоци од еден на друг уред. 

SanDisk Ultra се карактеризира со поголема брзина од другите картици.
Брзина до 100MB/s

Препорачано

Ваши прегледи