Micro SD Karticka - Netac - Class 10


Капацитет: 16GB
Цена:
Намалена цена190.00 ден.

Опис

Мемориска картичка од брендот Netac.

Мемориската картичка ви ја дополнува меморијата на вашиот телефон или апарат. Ви овозможува префрлање на податоци од еден на друг уред. 

Брзина до 90MB/s

Препорачано

Ваши прегледи