Micro SD Karticka - Kingston - Canvas Select Plus

Заштеди 100.00 ден.

Капацитет: 64GB
Цена:
Намалена цена290.00 ден. Регуларна цена390.00 ден.

Опис

Микро СД картичка плус адаптер - Kingston Canvas Select Plus

  • Брзина на трансфер на податоци до (100MB/s read - 85MB/s write)
  • Компатибилна со сите видови на смарт уреди
  • Компатибилна со дигитални апарати и камери

Препорачано

Ваши прегледи