Mehanicka Pro Gejmerska Tastatura 60% - White Shark Shinobi - Black - Blue Switches

Заштеди 600.00 ден.

Цена:
Намалена цена1,990.00 ден. Регуларна цена2,590.00 ден.

Опис

Механичка тастатура White Shark Shinobi

Број на копчиња: 61
Тип на копчиња: OUTEMU Blue
Димензии: 290 x 100 x 39мм
Тежина: 439г
Тип и должина на кабел: 1.5м Type-C во УСБ А, плетен кабел

Препорачано

Ваши прегледи