Baterija tip C - LR14 - Maxell Alkaline


Цена:
Акциска цена90.00 ден.

Опис

Батерија тип Ц - ЛР14 - Максел Алкални

*Цената и порачките се однесуваат на едно парче батерија (не на блистер)

Наши препораки

Ваши прегледи