Podloga za Gluvce - Scorpion G13

  • 690.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 3 останати !

  • Текстилна површина со висока густина, овозможува подобра контрола на маусот
  • Зголемена издржливост, отпорно на потење, порабени ивици за спречување на оштетување
  • гумирана основа за подобро фиксирање на површина
  • Димензии: 920*294*4мм

Ви препорачуваме