Sportski Pameten casovnik - M3 My Life

Заштедете 100.00 ден.

Цена:
Акциска цена790.00 ден. Стандардна цена890.00 ден.

Опис

Паметен часовник/гривна.

-Модерен минимален изглед

-Мерење на притисок, чекори, отчукувања на срцева работа, повици, пораки и др.


Наши препораки

Ваши прегледи