LED RGB Svetlo Lenta - Led Strip - 5m


Цена:
Намалена цена590.00 ден.

Опис

LED Svetlo lenta

- Samolepliva

- RGB kontroler 12V 6A

- Gi sodrzi site boi 

- Dalecinski upravuvac 

- Pogodna za sekakva prostorija

- Vklucen 2A adapter za struja

- Se seci po potreba

- Dolzina: 5 metri

ЛЕД Светло лента

- Самолеплива

- RGB контролер 12V 6A

- Ги содржи сите бои

- Далечински управувач

- Погодна за секаква просторија

- Вклучен 2А адаптер за струја

- Се сечи по потреба

- Должина: 5 метри

Препорачано

Ваши прегледи