Kruzna Led Svetilka (TikTok svetlo) - iConn LED418 - 13" Ring Fill Light

Заштеди 500.00 ден.

Цена:
Намалена цена1,290.00 ден. Регуларна цена1,790.00 ден.

Опис

 Кружна лед светилка (ТикТок светло) -  iConn - 13 инчи - Ring Fill Light

  • Димензии на круг: 33cm
  • Погодна за секакви намени
  • Три нијанси на бела светлина прилагодлива на вашите потреби
  • Прилагодлив интензитет на светлина
  • Трипод со прилагодлива висина
  • Прилагодување на аголот на светлото
  • Прилагодување на аголот и позицијата на држачот на телефонот
  • Висок квалитет
  • Иновативен дизајн
  • Висина на трипод: 2м

Препорачано

Ваши прегледи