Kruzna Led Svetilka (TikTok svetlo) - 10" Ring Fill Beauty Light


Цена:
Намалена цена890.00 ден.

Опис

 Кружна лед светилка (ТикТок светло) - Ринг светилка за убавина - DX-260

 • Димензии на круг: 26cm
 • Висина на трипод: 2м
 • Три нивоа на светлина
 • Погодна за секакви намени
 • Три нијанси на бела светлина прилагодлива на вашите потреби
 • Прилагодлив интензитет на светлина
 • Трипод со прилагодлива висина
 • Прилагодување на аголот на светлото
 • Прилагодување на аголот и позицијата на држачот на телефонот
 • Висок квалитет
 • Иновативен дизајн

Препорачано

Ваши прегледи