Kruzna Led Svetilka (Svetlo za Ubavina) - Ring Light za Telefon


Цена:
Намалена цена250.00 ден.

Опис

Кружна лед светилка со штипка за на телефон

  • Вградена батерија
  • Кабел за полнење
  • Три нивоа на интензитет на светлина

*во пакетот е вклучен и кабел за полнење

Препорачано

Ваши прегледи