Kruzna Led Svetilka (TikTok svetlo) - Ring Fill Light

Заштеди 200.00 ден.

Цена:
Намалена цена1,790.00 ден. Регуларна цена1,990.00 ден.

Опис

 

Кружна лед светилка (ТикТок светло)

- Погодна за секакви намени

- Три нијанси на бела светлина прилагодлива на вашите потреби

- Прилагодлив интензитет на светлина

- Трипод со прилагодлива висина

- Прилагодување на аголот на светлото

- Прилагодување на аголот и позицијата на држачот на телефонот

- Висок квалитет

- Иновативен дизајн

- Дијаметар на LED круг: 26 cm

Препорачано

Ваши прегледи