Kontroler Joystick - Shocks Joystick - Wired Controller - PS2 + PC


Цена:
Намалена цена490.00 ден.

Опис

Контролер за Palystation 2 + USB за компјутер.

Се поврзува со кабел.

Препорачано

Ваши прегледи