Kontroler Joystick - Double Shock Playstation 4 - Wired Controller

Заштеди 1,000.00 ден.

Цена:
Намалена цена990.00 ден. Регуларна цена1,990.00 ден.

Опис

Контролер за Palystation 4 конзола

Се поврзува со кабел.

Препорачано

Ваши прегледи