Kontroler Joystick - Double Shock Playstation 4 - Camo Light Green

Заштеди 1,800.00 ден.

Цена:
Намалена цена1,790.00 ден. Регуларна цена3,590.00 ден.

Опис

Контролер Џоистик - Double Shock Плејстејшн 4 - Камо Сива

  • Истовремено поврзување на 2 Double Shock контролери на PS4
  • Напојување преку УСБ адаптер за полнење
  • Лед иникатори кои го покажуваат статусот на батеријата
  • Вајрлес контролер
  • PS4, PS TV и PS Now

Препорачано

Ваши прегледи