Slusalki - Konfulon HS-01


Цена:
Намалена цена1,390.00 ден.

Опис

Слушалки.

Аудио параметри:

  • Фрекфенција: 20 - 20КHz
  • Максимална влезна моќност: 10 mw

Параметри на микрофон:

  • Работен напон: 1.8V
  • Сензитивност: -42±3dB

Параметри на звучник:

  • Сензитивност: 95±3dB
  • Фрекфенција: 20 - 20КHz
  • Излезна моќност: 3 mw

Препорачано

Ваши прегледи