Karaoke Bluetooth zvucnik - Kimiso - QS-6602 - Black


Цена:
Намалена цена3,990.00 ден.

Опис

 Karaoke blutut zvucnik - Kimiso - QS-6602 - Black

- prenosen karaoke zvucnik 2 po 6.5 inchi

-LED svetlo vo site boi

- dalecinski upravuvac

- blutut konekcija

- USB konekcija

- Mikro SD konekcija

- AUX konekcija

- kontrola na zvuk

- mikro USB konekcija (za polnenje)

- mikrofon

 

Караоке блутут звучник -  Kimiso - QS-6602 - Црн

- преносен караоке звучник 2 по 6.5 инчи

- ЛЕД светло во сите бои

- далечински управувач

- блутут конекција

- УСБ конекција

- Микро СД конекција

- AUX конекција

- контрола на звук

- микро УСБ конекција (за полнење)

- контрола за музички плеер

- микрофон 


Препорачано

Ваши прегледи