Kabel za Telefon - Type-C vo Type-C - Remax 65W


Цена:
Намалена цена490.00 ден.

Опис

Кабел за полнење на телефон - Тип ц во тип ц - Remax RC-195

  • Бренд: Remax
  • Плетен кабел
  • Тип на приклучок: USB Type-C to USB Type-C
  • Максимална јачина: 65W
  • Должина: 1m

    Поддржани стандарди:
  • Quick Charge 3.0
  • Power Delivery (65W MAX)

Препорачано

Ваши прегледи